Søk BadCom!

September 24, 2016 in Uncategorized by admin

Har du lyst til å være med på tidenes hyttetur? Bli bakt kake til? Laget sang om? Få mange nye venner? Eller best av alt; være med å bestemme hvordan neste års badekarpadling skal gjennomføres? Søk NTNUs kuleste komité, BadCom!

Alt du trenger å gjøre er å skrive kort om deg selv, hvilken stilling du søker, hvilken linje du kommer fra og hvorfor vi skal velge akkurat deg. I uke 39 kjører vi intervjurunder, og etter opptak drar det gamle BadCom-styret sammen med det nye på en hyttetur du aldri kommer til å glemme for å bli bedre kjent.

Søknadsfrist 25. september klokka 23:59. Søknaden sendes til badcom.mail@gmail.com. Informasjon om stillingene vi søker finner du under fanen “Søk BadCom”

NB! Alle linjer på NTNU kan søke, men admiral og økonomisjef må komme fra produktutvikling og produksjon av praktiske årsaker.

sok-badcom