BadCom er en komité under Smørekoppen, og arrangerer i år den 23. september, den 40. Badekarpadlingen. Badekarpadlingen er for alle førsteklassestudentene som ønsker å delta. Det hele går av stabelen på Marinen, og det er her dere skal vise at deres flåte, fartskar og linje er best!

Før Badekarpadlingen: BadKart og Show

Før selve dagen vil det konkurreres i to grener; BadKart og Show. BadKart går ut på å dytte en av dine lagkamerater i et rullende badekar gjennom en løype med diverse hindere. Her kan man vinne et badekar som vil gjøre starten av byggingen enklere. I tillegg får man med seg viktige poeng videre. Showet går ut på å presentere linjens konsept for årets flåte. Her har det tidligere vært både rap, slibrige danseshow, pyroeffekter, zombier og sang om hverandre. Alt blir godt mottatt av publikum, og juryen (BadCom) vil kåre vinneren. Her er det muligheter for ekstrapoeng!

Skjermbilde 2013-08-02 kl. 00.06.45

I forkant av Badekarpadlingen er det dessuten om å gjøre å sabotere de andre linjenes badekar. Se egen side for hvordan dette har blitt gjort foregående år.

Badekarpadlingen: FartsKar og ShowKar

Selve padlingen er delt opp i to grener, det originale FartsKar, og den nye grenen ShowKar. I begge grenene er målet å lage en flåte som på hver sin måte skal over Nidelven. Prestisjetunge FartsKar går i fire etapper over Nidelven. Her er det om å gjøre å komme seg over på kortest mulig tid. I showkar videreføres temaet fra showet med et kappløp på elven i et bonanza av kostymer, showing og heimertdunker (les: tønne hjemmebrent). Dette er uten tvil publikumsfavoritten og engasjementet rundt denne grenen har steget eksponentielt de siste årene. Her nytter det ikke å være redd for å bli skitten på fingrene og våt på beina.

Når det kommer til prisene er det viktig å huske at det er BadCom som har lovgivende, dømmende og utøvende makt. Hvilket betyr at skal man helt til topps sitter smisk og bestikking i høysetet. Alt går lettere med smøring!

SONY DSC

Reglene for ShowKar og FartsKar finnes på en egen side. Om noe skulle være uklart, er det bare å ta kontakt med styret i BadCom på badcom.mail@gmail.com eller på Badekarpadlingens facebookside. Det er viktig å få frem at det er linjene selv som står for alt av organisering, bygging, anskaffelse av materialer, planlegging og hemmelighold av byggested.

Se bilder på nettsiden, videoer på Badekarpadlingens youtube-kanal, eller snakk med fadderne dine (eller også foreldrene dine dersom de er gløsinger). Dette er Trondheims største årlige studentarrangement og et minne du vil huske i lang tid!

Se her for en oversikt over hvilke priser dere kan vinne!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>